TBRC Diamond (Port Mourant) Port Mourant Still MPM
The "Port Mourant Still MPM" was produced in Guyana at the Diamond (Port Mourant) distillery. It was selected and bottled by the independent bottler That Boutique-Y Rum Company. It was distilled in 2009 from Molasses with a Double Wooden Pot Still and then aged for 10 years. The rum has an ABV of 52,5% and the mark is MPM. This is a limited release and there are only 946 bottles. 10 community members rated this rum with an average of 7.6/10. The rum smells like Vanilla, Raisin and Alcoholic, and on the palate there is Roasted, Barrel and Spice.
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Für den Preis kann man diesen schon mal mit nehmen, kein Überrum, aber für die Leistung was er bring in der Preiskategorie war er die Nummer 1 im Vergleich zu den zwei anderen Underdogs im Split. Leider doch nicht so gut gewesen, wie er anfangs bewertet wurde.
Solider Port Mourant für den Preis … nix Besonderes. Recht jung und kontinental, aber aber das Preis Leistungsverhältnis ist mehr als in Ordnung. Habe ihn jetzt zwei mal verkostet und der Rest des Samples hat sich auch als kleiner Split in einem Cocktail gut gemacht.
Ein PM, mit guten Ansätzen, der aber etwas unausgewogen ist!
Blind tasting: young PM, somewhat thin, relatively alcoholic on the finish.