Clairin Milot Patrick St. Surin
The "Clairin Milot Patrick St. Surin" was produced in Haiti. It was distilled from Sugar cane juice with a Pot Still. The rum has an ABV of 55%. 14 community members rated this rum with an average of 7.8/10. The rum smells like Vegetal, Floral and Citrus, and on the palate there is Sugarcane, Fruity and Ginger.
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A good clairin. We're close to a Martiniquais. Nothing impressive, far from Sajous, Casimir or Le Rocher.
Huh was? Ein ausgewogener Clairein? Amüsant, man findet die Marker des Claireins, aber ziemlich pflanzlich, nicht wenige Früchte und ein wenig ausgewogen mit einigen Gewürzen im Abgang, um das Ganze zu würzen. Eine interessante Alternative zu den üblichen überbordenden Sortimenten.
Nicht schlecht, aber der erste weiße Clairin, den ich als flach empfinde...
Very good product, but very expensive for a white. 70 euros in the cellar in France. I know a better price for pleasure.