Bristol Port Mourant 1986
The "1986" was produced in Guyana at the Port Mourant distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Bristol Classic Rum. It was distilled in 1986 from Molasses with a Pot Still and then aged for 12 years. The rum has an ABV of 46%. 10 community members rated this rum with an average of 8.3/10. The rum smells like Anise, Licorice and Barrel, and on the palate there is Licorice, Anise and Barrel.
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Über die Port Mourant Destillerie
Die Destillerie Port Mourant befindet sich in Guyana. Rums von Port Mourant wurden 2.136 mal mit einem Durchschnitt von 8.5/10 bewertet.
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Das Ziel? Dir als Rum-Connaisseur einen Ort zu bieten, an dem du mit Vertrauen auswählen kannst – ganz ohne Zettelwirtschaft, Umwege oder Experten-Vokabular.
Tolle, komplexe Nase mit Anis und Lakritz! Ungewöhnliche Bleistift-Note für einen Port Mourant. Am Gaumen fehlt die Power und die hohen Erwartungen können dann nicht ganz erfüllt werden. Leider sehr kurzer Abgang.
12.03.2011 Another nice meet up with expats at this club where the music can blast you into the next millenia. Notes. Light to medium dark colour. Nose: wood, leather, citrus, spice. Palate: wood, roasted, licorice, spicy, orange. Finish: medium long, wood, anise, licorice, light smoke.
Promising impressions on the nose, which the rum can unfortunately no longer deliver at the same level on the palate. The wet wood and the spice of the PMs remains recognizable, due to the dilution no longer quite so extreme. In addition, mineral notes that make you think of Versailles. Extremely unfortunate that here was so strongly diluted.