Duncan Taylor Clarendon Single Cask Rum
The "Single Cask Rum" was produced in Jamaica at the Clarendon distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Duncan Taylor. It was distilled in 2003 from Molasses with a Pot Still and then aged for 12 years. The rum has an ABV of 51,8%. 3 community members rated this rum with an average of 8.2/10. The rum smells like Overripe, Banana and Woody, and on the palate there is Woody, Overripe and Fruity.
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Expertenbewertungen
- Single Cask Rum
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Über die Clarendon Destillerie
Die Destillerie Clarendon befindet sich in Jamaica. Rums von Clarendon wurden 4.895 mal mit einem Durchschnitt von 8.2/10 bewertet.
Zu ClarendonVon Rum-Liebhabern, für Rum-Liebhaber
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19.04.2019 Meeting up with some old colleagues at this wonderful hotel. Notes Light in colour. Nose Light, light wood, banana, overripe, ester, light caramel, faint nutts, light workshop notes. Palate Oily, warm, light wood, light salt, spice, light toffee, fruits, orange, light olive, naturally sweet. Finish Medium long, light wood, naturally sweet, fruity, light citrus, light salt, faint olive.
Ein typischer jamaikanischer Rum. In der Nase kommen reife, tropische Früchte (vor allem Bananen) mit Noten von Lösungsmitteln, Klebstoff und Vanille zum Vorschein. Diese fermentierte Nase findet sich auch im Mund wieder. Der Auftakt ist auf den ersten Blick süß und umhüllt den Mund dann mit rauchigen Noten. Der Abgang ist frischer, tanninhaltig mit blumigen Noten und Banane. Ein solider Monymusk.