R.L. Seale’s John D. Taylor’s Velvet Falernum
The "John D. Taylor’s Velvet Falernum" was produced in Barbados. It was selected and bottled by the independent bottler R.L. Seale’s. The rum has an ABV of 11%. 15 community members rated this rum with an average of 7.5/10. The rum smells like Clove, Gingerbread and Spicy, and on the palate there is Sugar, Syrupy and Clove.
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Normally used to embellish my mai-tai. Tested on its own, just to see. This is a syrup with a strong clove and spice flavour. Limited interest for me as it's too sweet and I'm not a fan of liqueurs.
Sure, it's not rum but a liqueur, so it's difficult to compare with rum, but this is definitely one of the best liqueurs I know. I just love every cocktail where this stuff goes in, it gives a great complexity.
Der klassische alkoholische Falernum und Marktführer. Dieser hat einen viel ausgeprägteren Geschmack von Limette und Funk als viele andere und vergleichsweise weniger direkte Präsenz von Mandeln. Der Geschmack kann zunächst verwirrend sein, da er als reine Rumbegleitung konzipiert ist. In Cocktails macht sich dieser Falernum deutlich bemerkbar, da er eine gewisse Schärfe hat, die aber in Tiki-Drinks, die die Kraft der nicht-fruchtigen Zutaten benötigen, durchaus angemessen ist. Ein solider Klassiker und die sichere Wahl für Ihre Falernum-Rum-Cocktails.
Ein Muss in einem Mais n Öl-Cocktail, die Bombe und schmeckt so göttlich. Offensichtlich ist dies ein Mixgetränk nicht etwas, das Sie auf seine eigene trinken. Ein Cocktail Bar muss