La Favorite Coeur d’ambre
The "Coeur d’ambre" was produced in Martinique at the La Favorite distillery. It was distilled from Sugar cane juice with a Column Still and then aged for 2 years. The rum has an ABV of 45%. 11 community members rated this rum with an average of 7.1/10. The rum smells like Sugarcane, Peppery and Floral, and on the palate there is Vegetal, Woody and Fresh.
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Über die La Favorite Destillerie
Die Destillerie La Favorite befindet sich in Martinique. Rums von La Favorite wurden 1.896 mal mit einem Durchschnitt von 8.2/10 bewertet.
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Ich hatte eine 5-cl-Probe vom Rum Ratings Tasting Club für diese Verkostung. Die kurze Reifung von 18 Monaten in Eichenholz hat diesem Rum sehr gut getan. Ich habe ihn pur verkostet, aber er wird wahrscheinlich auch in Cocktails und Ti-Punch's großartig sein. Insgesamt würde ich sagen, dass dies der beste Rhum Ambre (1-2 Jahre Reifezeit) ist, den ich bisher probiert habe.
Thanks to Rum Rating for this sample! Typical agricole rum with some lovely earth notes and a cool minty note. Very light body, diluted, soft, nothing special. Good rum to start your agricole adventure.
Got this one from an earlier forum. I found it to be earthy and typical agricole sugarcane on the nose, with almost an agave scent. Taste is also agave-like and sugarcane fruity. Would be interesting as a mixer
Ambers are not a category I'm particularly fond of, apart from Longueteau's Prélude, but this one is one of the best Martiniquais, despite its horrible packaging.