Milano Rum Festival & Barmetro Diamond (Versailles) 2003
The "2003" was produced in Guyana at the Diamond (Versailles) distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Milano Rum Festival & Barmetro. It was distilled in 2003 from Molasses with a Column Still and then aged for 15 years. The rum has an ABV of 57%. This is a limited release and there are only 270 bottles. 33 community members rated this rum with an average of 7.8/10. The rum smells like Flowery, Honey and Pear, and on the palate there is Spicy, Fruity and Minty.
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Die Identifizierung ähnlicher Rums basiert auf den Verkostungsnotizen der Community und den Eckdaten des Rums.
Über die Diamond (Versailles) Destillerie
Die Destillerie Diamond (Versailles) befindet sich in Guyana. Rums von Diamond (Versailles) wurden 116 mal mit einem Durchschnitt von 8.0/10 bewertet.
Zu Diamond (Versailles)Von Rum-Liebhabern, für Rum-Liebhaber
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01.02.2020 Ich entspanne mich zu Hause mit einigen Proben, die ich von einem Freund bekommen habe. Noten. Hell in der Farbe. Geruch: Frisch, leicht holzig, fruchtig, blumig, leichte Minze. Gaumen: Holz, blumig, Minze, halbtrocken, leichte Lakritze, Gewürze, leichte Nüsse, Zitrusfrüchte. Abgang: Mittellang, Holz, Minze, Lakritze, Trockenfrüchte.
23rd day in the Christmas calendar. Blind!Not at all clearly classifiable. Not at all typical Versailles...Nose: very fruity, almost floral. Foremost I have juicy, sweet pear. Some honey and delicately ripe tangerine. There's still something buttery, like raw cookie dough with some vanilla. Dry woody at the back, a touch peppery and quite a bit of fresh mint.Palate: quite different. Dry, spicy and a bit fruity, maybe grape. Woody with light licorice and a slight citrus note. But overall quite flat and not very intense. Too bad, the nose was clearly better.
Stappato da 1 giorno Alcol non ben integrato , serve dell’acqua per aprirlo un po’… Burro di arachide è il trade mark di Versailles . Riconoscibile , vediamo fra
Leider ist das nicht gerade mein Lieblings Rum-Stil... Ich habe ihn gerne probiert, aber ich schmecke den typischen Guayna-Geschmack von El Dorado...