La Maison & Velier Foursquare Transcontinental Rum Line Barbados
The "Transcontinental Rum Line Barbados" was produced in Barbados at the Foursquare distillery. It was selected and bottled by the independent bottler La Maison & Velier. It was distilled in 2006 from Molasses with a Pot and Column Still and then aged for 16 years. The rum is bottled at cask strength and has an ABV of 60,6%. This is a limited release and there are only 260 bottles. 2 community members rated this rum with an average of 8.3/10. The rum smells like Woody, Coffee and Earthy, and on the palate there is Coffee, Tropical fruit and Dark chocolate.
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Über die Foursquare Destillerie
Die Destillerie Foursquare befindet sich in Barbados. Rums von Foursquare wurden 11.087 mal mit einem Durchschnitt von 8.3/10 bewertet.
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Dieser Rum wurde uns von LMDW SG empfohlen. Ich mochte ihn nach dem Patrimonio und dem Absolutio in dieser Verkostung. Er ist ein wenig spritzig, holzig und zypressenartig. Er schmeckt nach überreifen Trauben und Tanninen und unterscheidet sich ein wenig vom üblichen Foursquare. Ihm fehlen die Bourbon- und Kakaonuancen, die für Foursquare charakteristisch sind, was ein bisschen schade ist - mit ein paar Tropfen Wasser würde er besser schmecken.