Foursquare Kill Devil Barbados
The "Kill Devil Barbados" was produced in Barbados at the Foursquare distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Hunter Laing. It was distilled in 2006 from Molasses. The rum has an ABV of 60,5%. This is a limited release and there are only 253 bottles. 3 community members rated this rum with an average of 8.6/10. The rum smells like Coconut, Glue and Dried fruit, and on the palate there is Coconut, Glue and Dried fruit.
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Über die Foursquare Destillerie
Die Destillerie Foursquare befindet sich in Barbados. Rums von Foursquare wurden 11.178 mal mit einem Durchschnitt von 8.3/10 bewertet.
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Was mit einem digitalen Verkostungstagebuch begann, ist heute die weltweit umfassendste Plattform für Rum-Fans: über 24.000 Abfüllungen, 250.000+ unabhängige Reviews und eine aktive Community mit 46.000 Mitgliedern. Wir verbinden die Schwarmintelligenz unserer Community mit einem integrierten Marktplatz – so kannst du direkt aus der App sicher einkaufen und deine Sammlung verwalten.
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I am immediately struck by a slight note of glue, vanilla and other spices, coconut, toasted nuts and caramel. On the palate, the usual round Foursquare with a very well-integrated ABV. Wood and liquorice root on the finish. I like it very much overall!
Un nez de Foursquare assez typique avec un bon côté pâtissier, de la noix de coco et de l’acétone et de la colle. Le bois est discret mais bien présent. La bouche est équilibrée, douce et pâtissière, légèrement piquante aussi avec du piment qui contrebalance les côtés doux. La finale est marquée par l’acétone, les pâtisseries et le boisé et tout à la fin une fraîcheur bien agréable.