Tarlac Distillery Corp. Luisita Single Barrel Single Estate PX Cask
The "Luisita Single Barrel Single Estate PX Cask" was produced in Philippines at the Tarlac Distillery Corp. distillery. It was distilled in 2015 from Molasses with a Column Still and then aged for 7 years. The rum is bottled at cask strength and has an ABV of 62%. This is a limited release and there are only 551 bottles. 19 community members rated this rum with an average of 8.2/10. The rum smells like Dried fruit, Tropical fruit and Spice, and on the palate there is Tropical fruit, Licorice and Dried apricot.
Live-Auktionen
Expertenbewertungen
Noch keine Blogartikel verfügbar.
Eckdaten des Rums
Community-Käufe
Die RumX-Community hat bereits 1 Flaschen zu ihren Sammlungen hinzugefügt:
Digitalisiere deine Rumsammlung und erhalte spannende Einblicke in den Marktwert deiner Sammlung oder einzelner Flaschen:
Diese Rums könnten dir auch gefallen
Die Identifizierung ähnlicher Rums basiert auf den Verkostungsnotizen der Community und den Eckdaten des Rums.
Über die Tarlac Distillery Corp. Destillerie
Die Destillerie Tarlac Distillery Corp. befindet sich in Philippines. Rums von Tarlac Distillery Corp. wurden 47 mal mit einem Durchschnitt von 8.2/10 bewertet.
Zu Tarlac Distillery Corp.
An excessively sweet note that ruins every positive note this rum does have. The nose is pretty funny but gives alread an hint of the mouth excessive sweet. I've a feeling of sugar/caramel that reminds me of certain brands I don't like and that ruins my drinking experience
Alterung nach Portwein gibt dieser Probe einen süßen (vielleicht zu viel) Start und eine schöne Rundheit. Perfekt integrierter Alkohol, wo ich definitiv nicht ABV tippen würde. Ich war fasziniert von der Dichte (d.h. Viskosität) dieser Probe. Ich habe schon lange keinen so "dicken" Rum mehr getrunken. Leider war er eher interessant als überwältigend gut.
Der Sherry hat mich wirklich gestört, er hat nicht nach Rum, sondern nach Sherry geschmeckt.
Surprisingly good, fruity & funky with industrial notes and many olives. The PX is not too present which I like, leaves room for the distillate to show it’s character. Not too wild and well integrated, even though it is rather young. Needs some water to tame the alcohol.