Rum Shark Diamond 2003
The "2003" was produced in Guyana at the Diamond distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Rum Shark. It was distilled in 2003 from Molasses with a Pot Still and then aged for 18 years. The rum is bottled at cask strength and has an ABV of 56,8%. This is a limited release and there are only 204 bottles. 9 community members rated this rum with an average of 8.0/10. The rum smells like Spice, Ginger and Baking spices, and on the palate there is Fruity, Citrus and Coffee.
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Über die Diamond Destillerie
Die Destillerie Diamond befindet sich in Guyana. Rums von Diamond wurden 4.286 mal mit einem Durchschnitt von 8.3/10 bewertet.
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Alkohol könnte etwas besser eingebunden sein, aber geschmacklich ein guter, insgesamt runder Port Mourant.
Die Farbe wirkt daher eher skeptisch. Meine persönliche Meinung ist, dass die kontinentale Reifung nicht zu Guyana passt. Das Aroma wird von Lebkuchengewürz und Melasse dominiert. Am Gaumen zu mild. Früchte, Karamell, Gewürze. Auch Kaffee und Zitrusfrüchte. Kurzer Abgang. Gut, aber ein normaler Guyana.