Milano Rum Festival Port Mourant Demerara Single Cask Rum
The "Demerara Single Cask Rum" was produced in Guyana at the Port Mourant distillery. It was selected and bottled by the independent bottler Milano Rum Festival. It was distilled in 2010 from Molasses and then aged for 11 years. The rum has an ABV of 61,2%. This is a limited release and there are only 241 bottles. 20 community members rated this rum with an average of 7.9/10. The rum smells like Caramel, Woody and Alcoholic, and on the palate there is Caramel, Oily and Alcoholic.
Live-Auktionen
Expertenbewertungen
Noch keine Blogartikel verfügbar.
Eckdaten des Rums
Community-Käufe
Die RumX-Community hat bereits 10 Flaschen zu ihren Sammlungen hinzugefügt:
Digitalisiere deine Rumsammlung und erhalte spannende Einblicke in den Marktwert deiner Sammlung oder einzelner Flaschen:
Diese Rums könnten dir auch gefallen
Die Identifizierung ähnlicher Rums basiert auf den Verkostungsnotizen der Community und den Eckdaten des Rums.
Über die Port Mourant Destillerie
Die Destillerie Port Mourant befindet sich in Guyana. Rums von Port Mourant wurden 2.110 mal mit einem Durchschnitt von 8.5/10 bewertet.
Zu Port MourantInteraktive Karte
Diese Karte benötigt deine Zustimmung, um Google Maps-Inhalte zu laden.
#4633 02.03.2024 Whiskymessen Nose Intense, wood, light smoke, light mint, floral, dried fruit, light caramel, faint glue. Palate Intense, oily, wood, dry, light roasted, faint smoke, dried fruit, faint glue, light anise, faibt caramel. Finish Long and dry, wood, raisin, light caramel, light salty. A very dry release ☺️
A quick drop by one of the friendliest shop-owners I know, after a 2 day course. A bit rest does it good, and I got some smokyness and wood in the nose. After a while I got notes of dried fruits, wood and an olive-oil sensation