The Nectar South Pacific The Nectar Of The Daily Drams 2009
Funkige Fidschi-Früchte, geröstete Gewürze
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Wie schmeckt dieser Rum?
RumX-Mitglieder loben diesen Fiji 2009 für seinen lebhaften tropischen Frucht-Funk und seine ausgewogene Intensität. Erwarte Pfirsiche und Papaya über krautigen, teeähnlichen und leicht medizinischen Aromen, die zu einem gerösteten, pfeffrigen Gaumen mit Kakao- und Ingwernoten führen. Viele bemerken, dass er sich nach dem Ruhen wunderbar öffnet und es sich lohnt, ihn langsam zu genießen. Mit 49 Bewertungen und steigendem Vertrauen ist er ein charaktervoller 12-jähriger Pot Still, der von Liebhabern gerne gewählt wird.
Expertenbewertungen
- L'amateur éclairé
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Eckdaten des Rums
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Über die South Pacific Destillerie
Die Destillerie South Pacific befindet sich in Fiji. Rums von South Pacific wurden 3.207 mal mit einem Durchschnitt von 8.0/10 bewertet.
Zu South PacificInteraktive Karte
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Again a great bottling from Fiji. Fiery, spicy, heavy, fresh - here happens a lot in the glass and although constantly flashing new flavor nuances but everything always remains in balance. Also reveals the heavy tea notes from the 2001 Vintage, which I personally like very much. Not quite at the height of the best representatives of the South Pacific distillery, both aromatically and in the alcohol integration are still air to the top - but still a great rum.
Update: Also tastes very good blind on day 5 in the Ester calendar of RumX. And without a doubt Fiji☺️First tasting:Fiji, my secret love. Beautiful bottlings that at 12 years already brings decent maturity and depth, but also still has the wild character of young Fijis. Aromatic tropical fruit basket nestled in a plastic bowl steaming out something unhealthy. In addition, a slight saltiness that brings South Sea flair to the tongue. Interesting bottling especially for those who want to know Fiji.
Beautiful thing. Lots of singed plastic on the nose. Well integrated alcohol, finish lasts for 64% but not so long.
Surprisingly complex, delicious and alcohol perfectly integrated! Definitely one of the Fiji discoveries so far. Beautiful notes of tangerine peel, dried apricot, ginger jam, old banana with lots of cocoa powder and strong cappuccino, plus lots of roasted flavors and some wood. I like it really well!